Hebron IT Academy

Створюємо можливості для вразливої ​​молоді на шляху до світлого майбутнього!

    Сьогодні увесь світ відзначає День захисту дітей. І в цей же час велика кількість дітей в Україні сьогодні не має цього захисту, адже переживає доволі складні життєві обставини у зв’язку із російською агресією. Чимало із них залишились без батьків, без дому; без кінцівок; багатьом довелось стати свідками трагічних подій. Десятки тисяч були викрадені російськими солдатами та примусово депортовано в росію. Чимало дітей переживають досвід, коли їхніх батьків або близьких утримують в полоні, а інколи і самі діти стають заручниками російських загарбників. Нам важко зрозуміти, як такі події можуть відбуватися в цивілізованому світі, у 21 столітті.

      На сьогоднішній день в Україні існує велика кількість інституцій та організацій, які допомагають таким дітям подолати складні життєві обставини. Але така підтримка зазвичай не довготривала. Але що з ними стається, коли допомога закінчується, коли вони стають повнолітніми та закінчують інтернатний заклад? Як їм далі самореалізуватись в житті?

 

     Для багатьох молодих людей трагічний досвід може мати фатальні наслідки починаючи від моральної деградації до суїциду. Їм потрібна моральна опора, перспективи та можливості.

 

       Починаючи з 2016 року громадська організація Hebron IT Academy допомагає соціально незахищеній молоді в Україні отримати освіту та самореалізуватись в ІТ. Крім інтелектуального розвитку, студентам надається психологічна підтримка, соціальний супровід, житло та харчування. В нашій практиці бували випадки, коли випускники інтернатів, не маючи попереднього досвіду роботи з персональним комп’ютером, завдяки інтенсивній роботі над собою, змогли стати відмінними фахівцями у сфері новітніх технологій! Сьогодні вони працюють в провідних ІТ компаніях та живуть повноцінним, успішним життям

       Випускники Hebron IT Academy працюють в Eleks, eKreative, 1+1 Media, SoftPartners, TechMagic, Intellias, Indeema IOT, Fireart,  HebronSoft та багатьох інших компаніях!

 

Як максимально зацікавити та мотивувати соціально незахищену молодь до навчання? 

 

    Одним із найкращих методів – це організація літнього табору, який у невимушеній атмосфері дозволить молоді поринути у світ технологій, познайомитись з викладачами, відчути атмосферу корпоративної культури та зрозуміти для себе чи це саме та сфера, в якій вони хотіли б розвиватися.

Ми вже маємо успішний та багаторічний досвід проведення таких ІТ таборів! Такі події загартовують, заряджають позитивними емоціями і мотивують до розвитку!

 

ІT табір – це можливість для травмованої молоді насамперед відволіктись від негативного досвіду та знайти мотивацію, щоб рухатись вперед!

 

Саме тому Hebron IT Academy організовує Summer IT Camp, який триватиме з 10 по 16 липня в Карпатах і розрахований на 50 учасників.

Літній ІТ Табір для сиріт

Як можна допомогти?

Навчання в Hebron IT Academy повністю безкоштовне для усіх студентів, проте діяльність нашої громадської організації обумовлена рядом витрат, які потребують фінансової підтримки від жертводавців, благодійних фондів та донорів. Якщо ви представник компанії, бізнесу, благодійного фонду, організації; або ви просто небайдужі до соціально незахищеної молоді в Україні і бажаєте допомогти – будь ласка, приєднуйтесь до кампанії із збору коштів за посиланням:

Хто може взяти участь у таборі?

 

Участь у таборі може взяти соціально незахищена молодь віком від 18 до 23 років із статусом осіб із числа сиріт, напівсиріт, позбавлених батьківських прав, у складних життєвих обставинах та ВПО.

 

Щоб взяти участь у таборі необхідно заповнити заявку за посиланням:

 

 

 Творимо майбутнє разом!